Over Ingmar

Om progressie te maken op welk gebied ook, is het een goed idee om een goede coach te vinden. Een goede coach is doorgaans iemand die:

  • motiverend en enthousiast is
  • nieuwsgierig is; zaken bespreekbaar maakt en niet meteen schrikt van kritiek en zich ook kwetsbaar durft op te stellen
  • goed kan luisteren en open vragen stelt
  • confronteert waar nodig
  • zichzelf blijft ontwikkelen als coach

Bij deze daag ik je uit om mij te testen. Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!

Met een SPW4 (Sociaal Pedagogisch Werk)  en re-integratie opleiding aan de Haagse Hogeschool diploma’s op zak, ben ik sinds 2013 voor mezelf begonnen. Naast deze opleidingen heb ik ook deelgenomen aan NLP trainingen en tal van andere opleidingen (zoals kindercoaching), cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En dat zal ik blijven doen, omdat persoonlijke ontwikkeling mij na aan het hart ligt en nieuwsgierig ben.

Vooral heb ik veel geleerd van het “doener schap” en van daaruit ook als ZZP’er begonnen als pianoleraar aan huis. Veel kinderen en volwassenen heb ik lesgegeven en dat doe ik nog steeds met veel plezier! Ook bij de pianoles geven komt coaching om de hoek kijken. Want hoe krijg je kinderen en volwassenen aan het pianospelen, zodat ze er veel plezier in gaan krijgen en het plezier behouden? Door ze op de juiste manier te inspireren en te motiveren. Door ze de mogelijkheden te laten zien en te laten horen. En door te vragen wat ze willen leren spelen. Ik kies voor 1 op 1 leer situaties in een veilige omgeving en (dus) vooral persoonlijk. Omdat persoonlijke ontwikkeling iets persoonlijks is.

Zelf heb ik ook in moeilijke situaties heel veel baad gehad bij het “pad van de plicht”. Daarom wil ik deze methode nu ook graag aanreiken aan zoveel mogelijk mensen en helpen keuzes te maken die leiden tot een gelukkiger leven. Wanneer je iets in je leven wilt bereiken of veranderen, dan is het belangrijk dat je iemand hebt die je aanmoedigt in dat proces. Ik wil je graag terzijde staan.

Dus ook interesse in individuele coaching die laagdrempelig en persoonlijk is? Dan is pad van de plicht écht iets voor jou! Gewoon DOEN!

En wanneer het je leuk lijkt om te leren pianospelen of het pianospelen weer eens op te pakken, kan dat ook online met whereby.com. Neem eens een kijkje op www.pianolesin7stappen.nl of voor pianoles aan huis regio Delft / Den Haag www.pianolesdelamar.nl.