Over Ingmar

Om progressie te maken op welk gebied ook, is het een goed idee om een goede coach te vinden. Een goede coach is doorgaans iemand die:

  • enthousiast en gemotiveerd is
  • nieuwsgierig is; zaken bespreekbaar maakt en niet meteen schrikt van kritiek en zich ook kwetsbaar durft op te stellen
  • goed kan luisteren en open vragen stelt
  • confronteert waar nodig
  • zichzelf blijft ontwikkelen als coach

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!

Met een SPW4 (Sociaal Pedagogisch Werk)  en re-integratie opleiding aan de Haagse Hogeschool diploma’s op zak, ben ik sinds 2013 voor mezelf begonnen. Tijdens mijn werk als ondernemer / zzp’er heb ik vele andere trainingen en opleidingen gedaan, zoals NLP, coaching / kindercoaching. Ook heb ik deelgenomen aan cursussen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. En dat doe ik nog steeds. Ik kies voor persoonlijke 1 op 1 leer situaties in een veilige omgeving. Omdat persoonlijke ontwikkeling iets persoonlijks is!

Vooral heb ik veel geleerd van het “doener- schap” als zzp’er. Veel kinderen en volwassenen heb ik pianoles gegeven en dat doe ik nog steeds met veel plezier! Want hoe krijg je kinderen en volwassenen aan het pianospelen, zodat ze er veel plezier in gaan krijgen en het plezier behouden? Door ze op de juiste manier te inspireren en te motiveren. Door te vragen wat ze willen leren spelen. Wat ze leuke muziek vinden en waar ze zelf naar luisteren. Door ze de mogelijkheden te laten zien en te laten horen. Soms ook met een formulier (een verkort pvdp -model) waarbij wordt opgeschreven wat er afgelopen week geoefend is, hoe het gegaan is en wat komende week geoefend gaat worden.

Zelf heb ik ook in moeilijke situaties veel baad gehad bij het “pad van de plicht”. Daarom wil ik deze methode aan zoveel mogelijk mensen aanreiken. Mensen helpen / ondersteunen om keuzes te maken en doelen te stellen die leiden tot een gelukkiger leven. Het is belangrijk dat er iemand is die je aanmoedigt, wanneer je iets in je leven wilt bereiken of wilt veranderen. In dat proces wil ik je graag terzijde staan.

Dus ook interesse in individuele coaching die laagdrempelig en persoonlijk is? Dan is pad van de plicht écht iets voor jou! Gewoon DOEN!

En wanneer het je leuk lijkt om te leren pianospelen of het pianospelen weer eens op te pakken, neem dan eens een kijkje op www.pianolesin7stappen.nl of voor pianoles aan huis regio Delft / Den Haag ga je naar www.pianolesdelamar.nl.