Je Persoonlijke Succes Plan!

Ga je er alleen voor of ga je samenwerken? Laat je het erbij zitten of pak je je kansen? Je kunt alles op verschillende manieren bekijken. Het hangt er maar van af hoe jij ermee omgaat en hoe je iets interpreteert. Wat zie je hieronder op het plaatje, een aapje of een tijger?

Je persoonlijke succes plan via het “pad van de plicht” (pvdp), klinkt in eerste instantie misschien weinig aantrekkelijk. Maar gewoonten veranderen, discipline hebben, een noodzaak voelen, buiten je comfortzone treden e.d. kom je tegen, wanneer je een nieuw pad gaat bewandelen. Het goede nieuws: je hoeft het niet alleen te doen; SAMEN maken we een begin aan jouw reis!

De manier waarop je naar “de dingen” kijkt bepaalt je keuze. Waar je voor je kiest, bepaalt hoe je leven er uit gaat zien! Het mooie aan de optische illusie is dat de één het aapje zal zien en de ander de tijger, terwijl we naar hetzelfde plaatje kijken. Hoe komt het dat de één iets anders ziet dan de ander?

Als je weet dat je een keuze hebt om op meerdere manieren naar iets te kijken, nu dit plaatje je dat laat zien, kun je dat ook toepassen in het dagelijks leven. Bij elke gebeurtenis / situatie! Ben je bewust van je eigen manier van denken zoals bijvoorbeeld in onderstaande stellingen?

  • Denk je in kansen of zie je vooral problemen?
  • Ben je een gever of een nemer?
  • Ben je een “verhaaldenker” of “actiedenker”?
  • Etc.

De coaching duurt een maand, omdat het doorgaans ongeveer een maand duurt voordat er psychologische / mentale grenzen doorbroken worden en er een nieuwe gewoonte gevormd wordt. Het zal lastig zijn om hierna naar de oude patronen terug te gaan.

Naar aanleiding van jouw ingevulde formulier met de 7 punten waar het pad uit bestaat, krijg je feedback. Dagelijks feedback op jouw overzichten die dagelijks naar me gemaild worden. Dit geeft een bepaald ritme en routine. En dient natuurlijk als een stok achter de deur om gedisciplineerd en gestructureerd door te zetten!

Pvdp coaching is persoonlijk en gericht op geluk en succes. Datgene te vinden en te gaan doen waar je écht positieve en krachtige energie van krijgt. Zie je huidige situatie als een kans om nu te kiezen voor jezelf. Kiezen voor jezelf i.p.v. dat er voor jou gekozen wordt…

–  Leef jij je leven of laat je je leven?  –

De onderstaande gebieden kunnen behandeld en besproken worden:

Gezondheid fysiek: je wilt een stakker lijf, een betere conditie, minder kilo’s te dragen hebben, minder of geen alcohol, minder suikers of je wilt stoppen met roken Gezondheid mentaal: je wilt je minder laten leiden door angsten, meer zelfvertrouwen etc…

Werk: je wilt bv een functie bij een (ander) bedrijf) waar je wel die energie van krijgt of je wilt misschien voor jezelf beginnen, maar je hebt drempelvrees… Geld: je houdt elke maand een stuk maand over? Hoe kan je meer inkomsten creëren? Welke rol heeft geld in jou leven? Etc.

Relatie(s): je wilt graag een relatie maar je hebt nog geen relatie of je wilt je relatie verbeteren, of je wilt stoppen met je relatie. Of je wilt een betere relatie met je kind(eren). Of met je familie?

Zingeving: wat geeft je leven zin?

Interesse in individuele coaching die laagdrempelig en persoonlijk is? Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek!